Uniconta

- økonomisystem

Erik Damgaard har udviklet økonomisystemer siden 1983. Uniconta’s fundament er bygget på det bedste af de foregående 5 økonomisystemer, Erik har udviklet, kombineret med den nyeste teknologi fra Microsoft.

Resultatet er Uniconta, et intuitivt regnskabsprogram der opfylder alle dine behov indenfor bogholderi, logistik og projekt. De enkle, men kraftfulde, funktioner giver dig komplet overblik over din virksomhedsøkonomi og kan hjælpe med at gøre din virksomhed mere effektiv og rentabel.

 • Håndtér din økonomistyring, logistik og projekter
 • Opret egne felter og kartoteker
 • Tilpas skærmbilleder, flere åbne skærmbilleder
 • Generer og download egne rapporter
 • Upload og vedhæft elektroniske dokumenter og bilag i alle formater
 • Nem søgning på alle data
 • Værktøj til integration med andre programmer

Prøv Uniconta gratis

Se nederst på siden.

Responsive_600.jpg

Din egen løsning – også i skyen

Uniconta er baseret på Microsoft teknologi og udviklet til at indgå nemt og smidigt i dit it-miljø i skyen.

Selvom det er et standard økonomisystem, er det fleksibelt opbygget, så du selv kan tilpasse løsningen med egne felter, kartoteker og skærmbilleder. Det betyder, at du ikke er afhængig af, at dine ønsker til ændringer skal passe sammen med andre virksomheder.

Erik Damgaards programmer har altid været kendetegnet ved en veludbygget værktøjskasse. Uniconta er ingen undtagelse.

Derfor kan kunderne nyde godt af de tillægs- og integrationsløsninger, som vores partnere tilbyder til Uniconta. Det er nemlig vores princip, at vi udvikler en standard økonomiløsning, for det er vi gode til. Så lader vi det være op til vores partnere og samarbejdspartnere, at tilbyde løsninger rundt omkring Uniconta, der er tilpasset til enkelte brancher, funktionsområder og specialløsninger.

Maksimal hastighed

Uniconta er en App, der afvikles ligesom Microsoft Office. Vi kører på PC eller Mac, men gemmer alle data i skyen. Det giver maksimal hastighed og ingen ventetider.

Du er ikke afhængig af en browser, der låser, “glemmer data” eller smider dig af. Vi er en app på din smartphone eller tablet.

PC, tablet eller smartphone

Uanset om du bruger pc, tablet eller smartphone, har du altid adgang til brugervenligt design. Uniconta er nemlig opbygget i responsivt design, således at løsningen tilpasser sig til den hardware, du bruger.

Enkel konvertering

Uniconta har udviklet et konverteringsværktøj, der gør det sikkert og nemt at skifte fra andre økonomisystemer som f.eks. Microsoft Dynamics C5 og e-conomic.

Ved skift til Uniconta, får man konverteret alle sine poster fra finans, debitor, kreditor, lager, ordre og indkøb samt dimensioner og medarbejdere: Historikken er gemt og brugbar i Uniconta fra første sekund.

KeyOne IT og Uniconta

Hos KeyOne IT har vi valgt at fokucere på på Uniconta som økonomisystem. Derved kan vi tilbyde fuld ekspertise på produktet og finde den helt rigitge opsætning og de rette funktioner til din virksomhed.
Det handler om at have et økonomisystem der gør hverdagen lettere.

Prøv Uniconta helt gratis

Du kan prøve Uniconta på dine egne data – helt gratis. Så får du mulighed for at lære alle moduler og funktionaliteten at kende med data, du kender. Du kan også prøve helt forfra med nye data, gratis. Det er først, når du tager Uniconta i brug, at du skal begynde at betale.

Har du konverteret egne data og ikke ønsker at anvende Uniconta, bliver disse data automatisk slettet efter en periode uden aktivitet.

Klik på logo her til højre for at prøve Uniconta.
Uniconta Partner Logo RGB_300 pos.jpg
Klik på logo for at prøve Uniconata
Vil du have mere at vide så kontakt os på 70 220 123
eller salg @keyone.dk

Revisoradgang

Som revisor eller bogholder, kan du få "Univisor" adgang.
Du får online adgang til dine klienters bogholderi, hvorved du både kan spare tid og ressourcer.
Dine klienter kan sende deres bilag elektronisk direkte til Uniconta


Priser

Uniconta findes i 3 versioner:

 • Uniconta Økonomi -  kr. 99,- pr. md., pr. bruger
  (op til 5.000 finansposter pr. år)

 • Uniconta Business - kr. 149,- pr. md., pr. bruger
  (op til 10.000 finansposter pr. år)

 • Uniconta Business Plus - kr. 249,- pr. md., pr. bruger
  (ubegrænset finansposter)

Brochure

Hent Uniconta brochure i Pdf-format til udskrift